Opslagruimte Venlo

Home > bedrijfsruimte venlo huren >

Bedrijfsruimte Venlo Huren

Ben jij op zoek naar een bedrijfsruimte in Venlo? Op zoek naar een opslagruimte voor je bedrijf of voor een kantoorruimte in combinatie met opslag in Venlo? Dan bent u van harte welkom bij City Storage, wij zijn namelijk de partner voor bedrijfsruimte huren Venlo!
Elk bedrijf van middelmatige tot grote omvang heeft een bedrijfsruimte nodig. Bedrijfsruimtes worden daarom regelmatig te koop of te huur aangeboden. Langs de snelweg, in de stad en bijvoorbeeld op industrieterreinen. Locatie kan erg belangrijk zijn voor de werknemers van het bedrijf. Er zijn moderne bedrijfsruimtes, de nieuwbouw, maar ook ouderwetse. Als je een bedrijfsruimte besluit te huren kun je de ruimte dus afstemmen op het soort bedrijf dat je hebt. Een startend bedrijf besluit wellicht eerst te huren totdat het zeker weet of het bedrijf overeind blijft.

De trend van bedrijfsruimte huren in Venlo is op dit moment toegenomen, sinds de krediet crisis, wordt liever gehuurd dat gekocht. Dit omdat dit niet gepaard gaat met een grote investering en waar je niet voor lange duur altijd aan vast zit.

Wij bieden diverse bedrijfsruimtes aan in Venlo.

Indien jij een bedrijfsruimte venlo wilt huren dan bieden wij de uitkomst, zijn goed in opslagruimtes en kantoorruimtes in de regio Venlo. Wij hebben een zeer goede locatie en makkelijk bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Bedrijfsruimte Venlo

Wij hebben op diverse locaties bedrijfsruimte Venlo. Indien u op zoekt bent naar een klein logistiek centrum of een bedrijfruimte in combinatie met kantoorruimte, dan kunnen wij u de oplossing bieden. Onze bedrijfsruimte bevinden zich allemaal op goede locaties en hebben een goede ontsluiting richting de belangrijke autosnelwegen. Wij bieden ook bedrijfruimte Venlo met een hoogte van 8m en laaddocks waardoor dit zeer geschikt kan zijn voor de logistieke sector!