Opslagruimte Venlo

Home > over storage city >

Over City Storage

City storage is een concept dat onderdeel is van Sablones. Sablones is een kantoorgebouw waar je flexibel kantoorruimte kunt huren. Aan de achterzijde van dit pand is een Self Storage concept opgezet waar opslagruimte van kleine ruimtes beschikbaar zijn. De gedachten en filosofie om City Storage op te richten is om de beste service en oplossingen te leveren voor iedereen die op zoek is naar opslagruimte Venlo.
In Venlo kunnen we dan ook Self Storage Venlo aanbieden als een losse opslagruimte of wellicht in combinatie met een kantoorruimte.

De contacten tussen City Storage, de medewerkers en onze klanten zijn goed, wanneer er iets is dan zijn onze medewerkers hier direct van op de hoogte en spingen hierop in, zodat de tevredenheid van onze klanten optimaal blijft.

Indien u uw goederen wilt opslaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Uw goederen kunt u veilig en zolang opslaan als u dit wilt. Heeft u tussentijds behoefte aan een grotere of kleinere ruimte dan kunt u kosteloos overstappen en wij helpen u hier graag mee verder!  

Mocht u op een zeer korte termijn een ruimte willen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opslagruimtes zijn zeer goed beveiligd dmv alarm en camera's en wij bieden een zeer snelle service!