Opslagruimte Venlo

Home > self storage venlo >

Self storage Venlo

Een self storage locatie gelegen aan de rand van het centrum van Venlo was er tot op heden nog niet, maar met de komst van City Storage is dit een feit. Is self storage venlo nieuw? Nee, in Venlo zit al een Self Storage vestiging, genaamd Storagebox, deze bedient het industrieterrein en groot Venlo, van zeer kleine self storage ruimtes tot zeer grote bedrijfsruimtes. City Storage richt zich specifiek op de kleinere self storage units in Venlo. Aangezien de locatie van City Storage Venlo aan de rand van het centrum ligt, liggen er ook zeer veel woningen die wellicht graag eens goed opruimen en een opslagruimte willen huren bij City Storage.

Kent u Self Storage Venlo?

Self storage is een makkelijke vorm van opslag in Venlo. Je huurt een ruimte, permanent of tijdelijk, en hebt hier 24 uur per dag toegang toe. Deze ruimtes kunnen groot of klein zijn, afhankelijk van de behoeftes van de huurder. Omdat er met bepaalde systemen wordt gewerkt is het niet nodig om een portier of een bewaker bij de opslagruimtes te installeren. Toegang tot de selfstorage wordt geregeld met een speciale pas, een pincode, een sleutel of een combinatie hiervan. Het is dus makkelijk en veilig. Omdat er geen portier is, is selfstorage ook discreet. Selfstorage is over het algemeen vrij goedkoop. Dit stelt een huurder in staat om meerdere opslagruimtes te hebben verspreid over een stad of over het land. Inboedel, archieven en producten, selfstorage stelt je in staat dit op te slaan op een makkelijke en prettige manier.

Indien je interesse hebt in Self Storage in Venlo, neem dan vooraf contact op met ons kantoor. Dan zorgen wij voor een goede rondleiding. Het kantoor aan de voorzijde van ons pand is tijdens kantooruren bezet en kunt u dus ook altijd bij ons terecht!