Opslagruimte Venlo

Home > tijdelijke opslagruimte venlo >

Tijdelijke opslagruimte Venlo

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in Venlo? Dan ben je bij ons op het juiste adres.
Wij bieden tijdelijke opslagruimte aan de rand van het centrum van Venlo

Tijdelijk opslagruimte is een goede oplossing voor als je snel een opslagruimte nodig heeft. Zijn er per ongeluk te veel producten naar je winkel verzonden? Sta je na een scheiding met je inboedel op straat? Dan is het fijn als je tijdelijk gebruik kunt maken van de verschillende soorten opslag. Omdat je niet altijd weet hoe lang je de opslag nodig hebt is het handig dat je de huur elk moment kan opzeggen. Net als permanente opslagen komen tijdelijke opslagen ook in verschillende afmetingen. Tijdelijke opslagen zijn vaak vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te betreden, alhoewel er ook 24-uurs opslagen zijn. Sommige verhuurders lenen gratis een busje of aanhangwagen uit aan een huurder, als extra service. Het is een goede oplossing voor uw tijdelijk ruimtetekort.

Wij hebben tijdelijke opslagruimte in de gemeente Venlo. Deze ruimte kunt u van 6uur 's ochtends tot 23.00uur 's avonds bezoeken. Daarna wordt deze ruimte goed beveiligd dmv camera's en een goede alarminstallatie.

Flexibel en tijdelijke opslagruimte is belangrijk, hierbij kunt u namelijk op iedere moment de kosten reduceren of bijhuren indien u dit wilt. Het is allemaal flexibel en tijdelijke opslagruimte Venlo.

Iedereen wilt graag dat zijn/haar goederen op een veilige manier bewaard worden. Wij zorgen voor de veiligheid, klimaatregeling en beveiliging van de tijdelijke opslagruimte Venlo en u kunt er aan bijdragen dat uw goederen in een goede staat blijven. Uiteraard zullen wij preventief ook tegen ongedierte strijden, maar indien u zelf ook waakzaam bent hierop is de kant op beschadiging het minst. Belangrijk is dat u geen voedingsresten laat slingeren in uw tijdelijke opslagruimte Venlo.